· 

Zondagmorgen

Regen! Ik zie Raymond al verlekkerd naar buiten kijken. Hoe lang zal het nog duren? Ik zie het al aan z'n gezicht. Dit wordt een dagje offroad. Met de vraag of er vandaag al wat op de planning staat, weet ik al dat we binnen 't uur in de auto zitten. Ook ik krijg een grote glimlach op m'n gezicht (want ik vind het stiekem ook wel erg leuk) zeg ik dat we vandaag niks bijzonders te doen hebben. Zullen we dan maar?

 

 

Zo gezegd zo gedaan, zitten we een uur later met broodjes, drinken en onze Jack Russels Nikkie & Sera in de Freelander. Op naar het begin van het eind, daar waar we de vorige keer de route zijn geëindigd. We gaan verder met het uitzetten van de route, die we uiteraard zoveel mogelijk onverhard willen rijden. Nu is onverhard rijden in Nederland nog best een ding.

 

Dus ogen goed open. Staat er geen bord? Is het pad wel breed genoeg? Allemaal zaken waar je rekening mee moet houden. Na weer een mooi stuk te hebben gereden, kijken we elkaar aan en zeggen YES! Het gaat lekker vandaag, we hebben er weer een mooi stuk route bij

Op zo'n moment, als je weer een heel stuk achteruit moet, komen er bij (zoals bij misschien wel meer dames onder ons) verschillende scenario's naar boven. Als we maar geen boswachter tegen komen en als we maar niet vast komen te zitten. Want hoe leg je iemand uit waar je precies staat? Glijden we niet in het naast gelegen slootje, want het was behoorlijk glibberig op dit pad. Nou ja, jullie mannen weten wel hoe dat gaat bij ons dames!

 

Maar zoals altijd zijn mijn verschillende scenario's weer behoorlijk overdreven geweest en komen we er zoals altijd weer goed vanaf.

Terug op het juiste pad vervolgen we de weg en wordt het tijd om film materiaal te maken voor de teaser van onze tour "Brabant op en over de grens". Na een paar keer lekker door de blubber te hebben gereden is het zoals jullie hebben kunnen zien goed gelukt. Na weer veel plezier te hebben gehad is onze offroad zondag weer ten einde gekomen. We hebben dan ook alweer zin in de volgende rit.

 

We hebben er erg veel plezier in. We hopen jullie straks ook!

 

Gr,

 

Monique

Reactie schrijven

Commentaren: 0

CONTACT

Bezoekadres:

Dutch Adventure Tours

de Zwingel 7H

 4926 DC Lage Zwaluwe

Postadres:

Dutch Adventure Tours

Dirk Hartogstraat 95

4812 GE Breda 

Raymond +31(0)6 31 77 91 40

Monique +31(0)6 11 24 11 27

KvK: 70562822

BTW: NL001673661B60


Online boeken
Online boeken
Beveiligde website
Beveiligde website
Verschillende betaalmogelijkheden
Verschillende betaalmogelijkheden

Deel onze website met je  familie, vrienden, kennissen en andere 4x4 liefhebbers::