De eerste testrit van Dutch4x4Tours

Na maanden van voorbereiding was het dan eindelijk zover, onze eerste testrit. Weet je wat het is, op een gegeven moment wil je gewoon gaan rijden. Maar ja vooraf wil je wel eerst alles doordacht hebben.

 

Zondag 28 januari waren we met de vier winnaars op pad. Boekingen via de website zijn allemaal goed gegaan. Daarover eigenlijk geen vragen gehad, wel opmerkingen als 'wijst zich eigenlijk allemaal vanzelf'. Kijk dat horen we graag!

 

 

Alle boekingen binnen! Dus wij konden weer verder met o.a. inkopen. Koffie, thee, frisdrank, water en natuurlijk wat lekkers voor bij de koffie of thee. Oh ja en niet vergeten om de lunchpakketten te bestellen bij Cathy's Keuken. Onze partner als het gaat om de lunchpakketten, maar straks ook de overige maaltijden.

 

 

Zondag 21 januari, we waren zelf nog in de Eifel tijdens een weekendje houthakken, maar er moet uiteraard ook gewerkt worden. Alle deelnemers hebben we een mail gestuurd met daarin o.a. de vertrek locatie en overige informatie welke we nog niet via onze website hadden gedeeld.

 

Tussentijds nog contact gehad met Menno van Happen. Het was even spannend of hij wel of niet mee zou gaan. Kort voor de testrit had hij nog even een ander motorblok in z'n 4x4 gehangen. Filmpjes en foto's hebben we ontvangen van Menno waarin te zien was dat het gestaag vorderde. Dags voor de testrit dan het finale filmpje met een draaiende motor en een "dolle"  Menno. Leuk die betrokkenheid!

"heerlijk informele ontvangst"

En dan wordt het vanzelf 28 januari. Best spannend eigenlijk want je wil er natuurlijk een top dag van maken. Maar ja aan de andere kant dachten we ook, het gaat zoals het gaat. 

 

De laatste voorbereidingen als koffie en thee zetten, thermoskannen vullen, lunchpakket ontvangen die netjes werden gebracht door Cathy's Keuken en de auto inladen. En door naar de vertrek locatie.

Na een eerste kennismaking met de groep, en een korte uitleg van onze zijde, zijn we vertrokken. De nacht voor de tour had het nog goed geregend dus dat beloofde wat. Ondanks de dikke blub was er eigenlijk geen enkele auto die er niet doorheen kwam. Toch hebben we wel een aantal keren stil gestaan. Of niet Menno? 

 

Maar dat mocht de pret niet drukken, alle hulp en kennis was in de groep aanwezig. Zelfs een ervaren automonteur, dus ook Menno kon weer verder na een kleine ingreep.

 

 

En dan ben je toch benieuwd als organisator. Beide hebben we onze oren goed open gehouden. Natuurlijk wil je weten wat de deelnemers er van vinden. Van de de route, de lunchpakketten maar natuurlijk ook van ons. We kregen al snel door dat dat wel goed zat!

Ruim 109 kilometer ploeteren en genieten van de natuur om ons heen. Verharde weggetjes werden afgewisseld met onverharde paden en onderweg nog even een groepsfoto was een idee van Trea. 

 

Terug gekomen bij de vertrek locatie hebben we nog even een feedback rondje gemaakt. Vanuit de groep hebben we goede aanvullende positieve reacties mogen ontvangen. Punten die we deels al hebben opgepakt en deels nog op gaan pakken voor de tweede testrit op zondag 18 februari.

Ben je ook zo benieuwd naar de reacties en foto's van onze deelnemers? Wordt dan lid van onze Facebook Groep.

 

Gr,

 

Raymond

Reactie schrijven

Commentaren: 0

CONTACT

Postadres:

Dutch Adventure Tours

Dirk Hartogstraat 95

4812 GE Breda 

Raymond +31(0)6 31 77 91 40

Monique +31(0)6 11 24 11 27

KvK: 70562822

BTW: NL001673661B60

KLANTENSERVICE

GARANTIEREGELING


Deel onze website met je  familie, vrienden, kennissen en andere avontuur liefhebbers::