· 

Dutch4x4Tours is er voor iedereen

In de tijd dat we aan het nadenken waren over Dutch4x4Tours dachten we ook na over de missie van ons bedrijf. Centraal bij het bepalen van een missie staan vragen als: Wat gaat Dutch4x4Tours toevoegen aan de bestaande markt? Een markt waarin al verschillende aanbieders zijn die 4x4 ritten en vakanties organiseren. Wat is de behoefte van je mogelijke klant? Allemaal vragen waar je over na gaat denken. Daarbij vinden wij het ook belangrijk dat wat we doen, dat we dat vooral ook zelf leuk vinden om te doen. 

Missie

In deze hectische maatschappij van vandaag de dag is het belangrijk om te ontspannen. Je kunt simpelweg niet altijd maar bezig zijn met werken. Het is belangrijk om dingen te doen die je leuk vindt, dingen waar je van kunt genieten en ontspannen. We hebben gemerkt, in de gesprekken die we met mensen hebben gevoerd, dat zij het belangrijk vinden om dan niet zelf iets te hoeven regelen en/of organiseren. Hiermee zijn wij aan de slag gegaan en daaruit is onze missie ontstaan:

 

"Wij vinden dat iedereen de kans moet krijgen om te kunnen genieten van het 4x4 avontuur in de natuur. Samen buiten zijn met anderen die  dezelfde passie delen. Familie, kennissen, vrienden of mensen die je simpelweg nog niet kent. Dit onafhankelijk van of je wel of geen vierwielaangedreven auto hebt die je op de mooiste plekjes kan brengen. Dutch4x4Tours is er voor iedereen". 

Onze tours in de verschillende vormen

Als je ons volgt op Facebook en Instagram dan heb je waarschijnlijk de foto rechts al een paar keer voorbij zien komen. In dit BLOG gaan we je meer vertellen over de verschillende vormen waarin wij 4x4 Tours gaan organiseren. 

 

Onze 4x4 Tours gaan we aanbieden als:

 

  • dag tours
  • weekend tours
  • special tours 
  • privat tours

 

 

Dag tours

Tours van maximaal één dag. Lengte in kilometers variëren waardoor we deze tours ook kunnen aanbieden als ochtend of avond tour.

 

Wij vinden het belangrijk om voor iedere 4x4 rijder een tour aan te kunnen bieden. Daarom geven wij bij iedere tour het percentage off-road en verharde weg aan.  Heb je nog maar weinig ervaring met off-road rijden of wil je juist veel off-road? De keuze is aan jou!

Weekend tours

Een weekend samen op pad met anderen. Wie wil dat nou niet? Tours variërend in lengte en zwaarte. Waarbij we moeten zeggen dan onze tours altijd met een standaard 4x4 te rijden zijn. In sommige omstandigheden kan het prettig zijn om all-terrain (AT) banden te hebben. 

 

De weekend tours die wij gaan aanbieden variëren van overnachtingen in een hotel tot een gezellig kampeerweekend ergens midden in de bossen. Dutch4x4Tours is er voor iedereen!  Voor de kampeerder, maar dus ook voor de persoon die wat meer luxe wil.

 

Vooralsnog zijn wij van plan om dit jaar (2018) al de eerste weekend tour te gaan organiseren. Houdt daarom onze website en Facebook pagina in de gaten.

special tours

Ga je liever met je eigen vriendengroep, collega's, club of vereniging op pad. Dan hebben wij onze special tours. 

 

Speciaal voor jullie groep op maat gemaakt op basis van wensen. Waar wil je rijden? Veel onverhard, of een goede balans tussen verhard en onverhard? Wil je een dag op pad of misschien wel een heel weekend?

 

Dutch4x4Tours is er voor iedereen! Dus we bespreken graag jullie wensen en wij geven aan wat de mogelijkheden zijn. Eerlijk is eerlijk!

privat tours

Stel je voor je dat je er samen lekker op uit wil. Je bent niet in het bezit van een 4x4, maar je wil wel die ervaring mee pakken. Dan zijn er onze special tours waarbij wij jou de mooiste plekjes in de natuur laten zien. 

 

We halen je thuis op, het hotel waar je logeert of van het treinstation. In onze comfortabele Land Rover Freelander rijden we de tour van jouw keuze. Achterin onze auto ontbreekt het je aan niks. Er is voldoende drinken, oplaad mogelijkheid voor telefoon of tablet. En als je wil spelen we ook nog jouw favoriete muziek af in de auto. Deze dag is speciaal voor jullie!

 

Onderweg bezoeken we een museum of we maken een heerlijk wandeling door de natuur. Veel is mogelijk en alles is bespreekbaar. Rond de middag is er de lunch waarbij we kunnen gaan picknicken of prima restaurant reserveren met een overheerlijke lunchkaart. Maatwerk op basis van jullie wensen.

 

Aan het eind van de dag wordt je weer netjes terug gebracht naar huis of het hotel. Of we zetten je weer op af op het treinstation. 

 

We verwachten onze privat tours vanaf eind 2018 aan te kunnen gaan bieden.

Met dit aanbod denken wij voor ieder wat wil te hebben en aan onze missie te kunnen voldoen.

 

Gr,

 

Raymond

Reactie schrijven

Commentaren: 0

CONTACT

Bezoekadres:

Dutch Adventure Tours

de Zwingel 7H

 4926 DC Lage Zwaluwe

Postadres:

Dutch Adventure Tours

Dirk Hartogstraat 95

4812 GE Breda 

Raymond +31(0)6 31 77 91 40

Monique +31(0)6 11 24 11 27

KvK: 70562822

BTW: NL001673661B60


Online boeken
Online boeken
Beveiligde website
Beveiligde website
Verschillende betaalmogelijkheden
Verschillende betaalmogelijkheden

Deel onze website met je  familie, vrienden, kennissen en andere 4x4 liefhebbers::