· 

Voorbereiding 4x4 Kampeerweekend

Op een steenworp afstand van Nederland, in het plaatsje Strotzbüsch midden in het hart van de vulkaan Eifel, ligt verborgen in een diep dal de natuurcamping waar wij in het weekend van 21 t/m september 2018 gaan verblijven.

 

Natuurcamping de Strotzbüschermühle was van oudsher een pleisterplaats voor wandelaars en kooplieden die op doorreis waren. In de oude herberg, die nog steeds dienst doet, kon je terecht voor een goede maaltijd. Een lekkere pot bier en je kon er nog slapen ook. Op deze bijzondere plek kun je tegenwoordig ook je tentje opslaan. 

4X4 RIJDEN IN DE VULKAAN EIFEL

We zijn de afgelopen tijd druk bezig geweest om iets te organiseren waar van alles wat in te vinden is. We gaan genieten van de mooie natuur die de vulkaan Eifel ons te bieden heeft. De ruige landschappen, boeren dorpjes en zelfs een stukje educatie zal niet ontbreken tijdens dit 4x4 Kampeerweekend.

 

Maar wat voorop staat is veel rijden met de 4x4. Omdat het in de vulkaan Eifel veelal niet is toegestaan om in de bossen en over de velden te rijden, moesten we toch andere mogelijkheden onderzoeken om dit mogelijk te maken. 

 

Rijden door de natuur in de Eifel heeft natuurlijk een hele andere beleving dan dat we dat in Nederland gewend zijn. Vulkanisch gesteente, stijle heuvels en diepe afdalingen spelen hierbij natuurlijk een belangrijk rol.

Via diverse omwegen hebben we contact kunnen leggen met de Förster (boswachter). Dit was best een klus, maar de aanhouder wint. Tijdens het 4x4 Kampeerweekend gaan we dus met de Förster als gids de mooie plekken bezoeken waar we anders nooit met onze 4x4 hadden mogen komen. 

 

Naast deze culturele uitstap gaan we ook vrij rijden in een steengroeve. Hou je van uitdagingen en vindt je het leuk om je techniek weer even aan te scherpen, dan kun je hier je hart ophalen. Er is voor ieder niveau 4x4 rijder voldoende te beleven.

 

Wij hebben het terrein al mogen verkennen. Poe hee! Dit was echt wel serieus werken. Toch super stoer om je 4x4 hier doorheen te laten manoeuvreren. 

 

Uiteraard mag een mooie door onszelf uitgezette tour natuurlijk niet ontbreken. We laten je nog meer van de prachtige natuur zien die de Eifel te bieden heeft.

Kortom, het wordt een weekend vol uitdagingen, plezier en vooral gezelligheid.

DUTCH4X4 TOURS IS ER VOOR IEDEREEN

"ADVENTURE IS NOT FAR AWAY" 

Tot ons volgende BLOG!

 

Liefs,

 

Monique

Reactie schrijven

Commentaren: 0

CONTACT

Bezoekadres:

Dutch Adventure Tours

de Zwingel 7H

 4926 DC Lage Zwaluwe

Postadres:

Dutch Adventure Tours

Dirk Hartogstraat 95

4812 GE Breda 

Raymond +31(0)6 31 77 91 40

Monique +31(0)6 11 24 11 27

KvK: 70562822

BTW: NL001673661B60


Online boeken
Online boeken
Beveiligde website
Beveiligde website
Verschillende betaalmogelijkheden
Verschillende betaalmogelijkheden

Deel onze website met je  familie, vrienden, kennissen en andere 4x4 liefhebbers::