· 

Nieuw onze nieuws pagina

We zien dat onze website www.dutch4x4tours.nl steeds beter te vinden is zoekmachines zoals Google en Bing. Zoek bijvoorbeeld maar eens op het woord "greenlanen". Dan zul je zien dat onze website heel hoog op de eerste pagina zichtbaar is.

Dit komt omdat wij veel tijd besteden aan SEO. Kortom Search Engine Optimalization, in gewoon Nederlands 'zoekmachine optimalisatie'. Een verzameling van technieken die zijn gericht op het optimaliseren en verbeteren van onze website en webshop voor de vindbaarheid in zoekmachines zoals Google en Bing.

Beter vindbaar zijn is natuurlijk geweldig, maar betekend ook dat je moet nadenken over hoe we onze website bezoekers op de hoogte gaan houden van het laatste nieuws. Vooralsnog deden we dat alleen via Facebook en Instagram.

 

Uiteraard hebben we daar iets op gevonden. Vanaf vandaag hebben wij onze BLOG pagina omgedoopt tot "Nieuws" pagina. Heb je dus geen Facebook of Instagram houdt dan onze nieuwspagina nauwlettend in de gaten.

Reactie schrijven

Commentaren: 0

CONTACT

Bezoekadres:

Dutch Adventure Tours

de Zwingel 7H

 4926 DC Lage Zwaluwe

Postadres:

Dutch Adventure Tours

Dirk Hartogstraat 95

4812 GE Breda 

Raymond +31(0)6 31 77 91 40

Monique +31(0)6 11 24 11 27

KvK: 70562822

BTW: NL001673661B60


Online boeken
Online boeken
Beveiligde website
Beveiligde website
Verschillende betaalmogelijkheden
Verschillende betaalmogelijkheden

Deel onze website met je  familie, vrienden, kennissen en andere 4x4 liefhebbers::