· 

Nieuwe naam voor Dutch 4x4 Tours

In januari 2018 stapte wij naar de Kamer van Koophandel om Dutch 4x4 Tours als reisorganisatie in te schrijven.

 

Dit was het begin van een nieuw avontuur voor ons! Een avontuur waarbij er heel veel mooie dingen op ons pad zijn gekomen. Ruim 9000 mensen hebben onze website bezocht. Ons klantenbestand bestaat uit meer dan 250 unieke klanten die allemaal één of zelfs meerdere keren met ons mee zijn gereden. 

"de kracht van samenwerken"

Wat te denken van de verschillende contacten die we hebben gelegd! Horecagelegenheden waar we meer dan welkom zijn om vooraf en aan het eind van iedere tour wat te drinken. De flexibiliteit die er is als we met een groep van 20 man eerder of misschien toch iets later komen. Geweldig gewoon!

 

Dan zijn er nog de partners waar we mee samenwerken, Femkes Rooftoptents die het mogelijk maakt voor onze gasten om een daktent te huren tijdens onze kampeerweekenden. Lex van Steelbrothers waar we voor onze gasten een Land Rover Defender kunnen huren. En zo hebben we nog meerdere partners waar we op dit moment nog niet heel veel over kunnen vertellen. Allemaal mensen (lees ook bedrijven) die vertrouwen hebben in ons, dat is de kracht van samenwerken.

Als organisatie kijk je natuurlijk naar de dag van vandaag en morgen. Maar we hebben geleerd dat je ook verder vooruit moet kijken en groots moet denken. Hoe ziet onze toekomst eruit en wat gebeurd er in de markt waarin je werkzaam bent. Allemaal zaken waar we naast het organiseren van onze tours mee bezig zijn.

 

Klaar zijn voor de toekomst zoals wij die voor ogen hebben. Daar zijn stappen voor nodig, en één van die stappen is dat wij officieel vanaf 1 augustus 2019 verder gaan als "Dutch Adventure Tours". 

 

Een nieuwe naam met een nieuw logo en klaar voor de toekomst zoals wij die voor ons zien!

 

Hartelijke groet,

 

Monique en Raymond

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Ronald (woensdag, 31 juli 2019 14:31)

    Het is een mooie naam die alles samenvat.

CONTACT

Postadres:

Dutch Adventure Tours

Dirk Hartogstraat 95

4812 GE Breda 

Raymond +31(0)6 31 77 91 40

Monique +31(0)6 11 24 11 27

KvK: 70562822

BTW: NL001673661B60

KLANTENSERVICE

GARANTIEREGELING


Deel onze website met je  familie, vrienden, kennissen en andere avontuur liefhebbers::