· 

4x4 Adventure Tours en Adventure Tours

In een nieuwsbericht van juli dit jaar hebben we jullie geinformeerd over onze naamswijziging naar Dutch Adventure Tours.

 

Met deze nieuwe naam en logo, waar we ondertussen al veel positieve reacties over hebben ontvangen, zijn wij klaar voor een toekomst zoals wij die als organisatie voor ogen hebben. Een toekomst die vaak dichter bij is dan dat je op dat moment denkt.

 

 

 

 

DUTCH ADVENTURE TOURS IS ER VOOR IEDEREEN!

We zijn er voor iedereen! We nemen graag iedereen mee naar buiten om jou die plekjes te laten zien die wij ook zo mooi vinden. Deze willen we graag me je delen! Ongeacht of je nu jong of oud bent en in welke auto je rijdt. Bij ons is iedereen welkom!

 

Ga zelf op pad met onze GPS routes en bepaal zelf je dagindeling.

De oplettende bezoeker van onze website heeft het misschien al wel gezien. Binnen Dutch Adventure Tours hebben we een knip gemaakt in 4x4 Adventure Tours en Adventure Tours.

 

Tijdens onze 4x4 Adventure Tours gaat is er eigenlijk niks veranderd. Dit blijven onze welbekende volgritten waarbij we al groep op pad gaan om samen een leuke dag te beleven. Een dag waarbij verharde wegen afgewisseld worden met de mooiste onverharde paden. 

 

Met onze Adventure Tours ga je zelf op pad! Dit zijn altijd groene routes die alleen over verharde wegen gaan. 

Rijden langs kronkelende riviertjes,  genietend van de mooiste vergezichten of proef de lekkerste streekproducten uit de omgeving waarin je rijdt. Wij hebben voor jou de mooiste autoroutes uitgezet! Instappen en rijden maar…

 

Er is altijd iemand van Dutch Adventure Tours aanwezig op de vertrek- en de eindlocatie!

Wij hebben voor jou de mooiste autoroutes uitgezet! Instappen en rijden maar…..

Als je bij ons een Adventure Tour boekt ontvang je de route voor je GPS apparaat.  Je krijgt de GPS-route aangeleverd als GPX bestand. Deze bestanden zijn geschikt voor alle gangbare GPS apparaten, zoals de Garmin of TomTom. Dit GPS bestand dien je zelf te installeren op je GPS apparaat.

 

Heb je geen GPS apparaat dan bieden wij je de mogelijkheid om er bij ons één te huren. Deze ontvang je bij vertrek van de Adventure Tour en lever je aan het einde weer in. Het GPS apparaat dat je bij ons huurt is helemaal klaar voor vertrek en wordt compleet geleverd met een 12 volt oplader en zuignap voor bevestiging aan je voorruit.

 

Onze Adventure Tours zijn weer een mooie stap om er echt voor iedereen te zijn!

 

Hartelijke groet,

 

Monique en Raymond

Reactie schrijven

Commentaren: 0

CONTACT

Postadres:

Dutch Adventure Tours

Dirk Hartogstraat 95

4812 GE Breda 

Raymond +31(0)6 31 77 91 40

Monique +31(0)6 11 24 11 27

KvK: 70562822

BTW: NL001673661B60

KLANTENSERVICE

REVIEWS

GARANTIEREGELING


Deel onze website met je  familie, vrienden, kennissen en andere avontuur liefhebbers::