· 

Wijziging Algemene Voorwaarden

Het wijzigingen van Algemene Voorwaarden doen we niet zomaar! Toch zijn we van mening dat we mede gezien de huidige situatie omtrent COVID-19 onze huidige Algemene Voorwaarden (v1.0) hebben moeten herzien.

 

De doorgevoerde wijziging betreft Artikel 10 in onze Algemene Voorwaarden en heeft betrekking op de annulering van een arrangement door Dutch Adventure Tours.

 

Hieronder zullen wij trachten de wijzigingen beknopt weer te geven:

  • annulering van een evenement door Dutch Adventure Tours kan te allen tijde worden gedaan. Dit was tot uiterlijk 14 dagen voor aanvang van een arrangement. Echter zien we dat door bijvoorbeeld COVID-19 een reisadvies van de Rijksoverheid van het één op het andere moment kan wijzigen naar een negatief (alleen noodzakelijke reizen) reisadvies.
  • indien een arrangement door Dutch Adventure Tours wordt geannuleerd:
    • wordt de totaalsom van een gekozen meerdaags arrangement gerestitueerd binnen 7 werkdagen.
    • wordt de waarde van de totaalsom van een dagarrangement vergoed doormiddel van een digitale cadeaubon. Deze cadeaubon is onbeperkt geldig.

Dutch Adventure Tours zal in alle redelijkheid zoveel mogelijk rekening proberen te houden om deelnemer vroegtijdig te informeren.

 

Deze wijziging in de Algemene Voorwaarden zijn verwerkt in versie 2.0 en gaan per direct in. Onze Algemene Voorwaarden zijn terug te vinden op onze website.

 

Vanzelfsprekend worden gasten die reeds bij onze geboekt hebben hierover apart via e-mail geinformeerd.

 

 

CONTACT

Postadres:

Dutch Adventure Tours

Dirk Hartogstraat 95

4812 GE Breda 

Raymond +31(0)6 31 77 91 40

Monique +31(0)6 11 24 11 27

KvK: 70562822

BTW: NL001673661B60

KLANTENSERVICE

REVIEWS

GARANTIEREGELING


Deel onze website met je  familie, vrienden, kennissen en andere avontuur liefhebbers::