· 

Dutch Adventure Roadbook

Volgrit
Volgrit
GPS Tour
GPS Tour
Roadbook
Roadbook

Je hebt ze vast al wel gezien! De in onze huisstijl gekleurde icoontjes die bij iedere Adventure Tour aangeven in welke vorm van navigatie de gekozen tour wordt aangeboden.

 

Zo zijn er onze volgritten waarbij we als organisatie de route op onze navigatiesystemen in de auto hebben geladen. Wij rijden voorop en onze gasten volgen! Als groep blijven we de gehele dag bij elkaar, helpen elkaar waar nodig en stoppen voor koffie en een lunch op de locaties die wij vooraf hebben bedacht.

 

Naast onze volgritten hebben we ook GPS Tours! Je ontvangt van ons een GPX bestand voor je navigatiesysteem (TomTom of Garmin).

 

Je gaat met onze GPS Tours zelf op pad en bepaald dus grotendeels ook zelf de indeling van de dag. Als organisatie zijn we aanwezig op de begin- en eindlocatie en assisteren waar nodig onderweg bij pech gevallen of andere calamiteiten. Heb je geen navigatiesysteem dan kun je die bij ons huren! Uiteraard zorgen wij ervoor dat de route op het gehuurde toestel aanwezig is!

 

 

NIEUW IN 2021

Vanaf volgend jaar gaan we ook Adventure Tours aanbieden met ons nieuwe Dutch Adventure Roadbook!

 

Een roadbook geheel in de stijl van Dutch Adventure Tours met full color fotomateriaal en informatie over de omgeving waarin je gaat rijden! Leuk interessante stops bieden de mogelijkheid om jouw dag grotendeels zelf in te plannen.

 

Navigeren met het Dutch Adventure Roadbook gebeurd door middel van het bol-pijl systeem. Bij dit systeem is de auto het bolletje en duidt de pijl de richting aan waarin je moet rijden. Met behulp van markeringen of foto's in het roadbook worden bepaalde situaties verduidelijkt. 

 

Uiteraard zijn we ook bij deze Adventure Tours als organisatie op locatie aanwezig. Zowel op de vertrek- als op de eindlocatie en bij calamiteiten kunnen we waar nodig assisteren.

DUTCH ADVENTURE TOURS IS ER VOOR IEDEREEN!

Wij vinden het belangrijk om als organisatie er voor iedereen te zijn! Of je nu onverhard met je 4x4 wil rijden of juist op de verharde wegen wil blijven als je met je klassieker op pad gaat!

 

Maar ook willen we de keuze bieden om met een groep op pad te gaan tijdens onze volgritten of individueel met gps of ons Dutch Adventure Roadbook!

 

Wij zijn er voor iedereen!

 

Hartelijke groet,

 

Monique en Raymond

Commentaren: 1
  • #1

    erwin meganck (vrijdag, 02 oktober 2020 18:38)

    Dat ziet er veel belovend uit, hier gaan we zeker aan meedoen.

CONTACT

Bezoekadres:

Dutch Adventure Tours

de Zwingel 7H

 4926 DC Lage Zwaluwe

Postadres:

Dutch Adventure Tours

Dirk Hartogstraat 95

4812 GE Breda 

Raymond +31(0)6 31 77 91 40

Monique +31(0)6 11 24 11 27

KvK: 70562822

BTW: NL001673661B60


Online boeken
Online boeken
Beveiligde website
Beveiligde website
Verschillende betaalmogelijkheden
Verschillende betaalmogelijkheden

Deel onze website met je  familie, vrienden, kennissen en andere 4x4 liefhebbers::