· 

Annulering 4x4 Veluwe Wild Adventure

Wat een jaar hebben we tot nu toe gehad! Van alle Adventure Tours die we gepland hadden staan zijn er slechts twee doorgegaan. Alle andere zijn gecanceld omdat we niet konden voldoen aan de door de Rijksoverheid opgelegde regels.

 

Stilletjes hebben wij iedere keer de hoop gehad dat de regels zouden versoepelen. Zodat we dit jaar in ieder geval ons "4x4 Veluwe Wild Adventure" van zaterdag 12 december a.s. konden organiseren. Iedere keer kijken we hier weer naar uit omdat dit een geweldige dag is!

 

Vandaag hebben we samen met de organisatoren van het wild evenement besloten om het "4x4 Veluwe Wild Adventure" van dit jaar te annuleren.  Dit vinden we vervelend om te melden! Helaas is het op dit moment nog steeds zo dat we buiten nog maar met maximaal 4 personen samen mogen zijn. 

 

Als we de berichtgeving volgen dan lijkt het er op dat er tijdens de (mogelijk) persconferentie van 8 december aanstaande ook geen versoepelingen worden aangekondigd. Mocht dit wel zo zijn dan is het voor ons als organisatie te kort dag om op dat moment nog een beslissing te nemen.