· 

Annulering laatste 4x4 Adventure Tour 2020

Wat een jaar 2020! Aankomend weekend stond onze laatste 4x4 Adventure Tour van dit jaar gepland. Deze "Brabant op en over de grens" was al een aantal keer verplaatst, en om dezelfde reden hebben we deze nu geannuleerd. 

 

De huidige situatie is dat we ons in Nederland, maar ook in de landen om ons heen, aan bepaalde regels hebben te houden. Naast de basisregels zoals; blijf op minimaal 1,5 meter afstand van elkaar, was vaak je handen, draag een mondkapje etc. is het ook niet toegestaan om met meer dan 4 personen buiten bij elkaar te zijn. Als organisatie vinden wij het belangrijk om deze regels na te leven! 

 

De afgelopen maanden hebben we niet stil gezeten! We hebben voor 2021 weer mooie dingen op de planning staan. Meer informatie hierover vindt je begin 2021 op onze website.

 

Je kunt je ook hier inschrijven voor onze nieuwsbrief zodat je als eerste op de hoogte wordt gebracht.