· 

Offroad Adventure "Bourgondisch Brabant"

In een bijzonder landschap, te midden van zo'n 3500 ha natuur van Landgoed de Utrecht, worden asperges en granen geteeld.

 

De biologische aspergekwekerij en natuurboerderij De Buitenman ligt in de vruchtbare beekdalen van de rivier De Reusel in Lage Mierde. Groenten uit eigen moestuin, (vlees) producten van eigen boerderij en andere streekproducten worden gebruikt bij de bereiding van de maaltijden die bij Herberg de Buitenman worden geserveerd.

De 400 jaar oude Kempische boerderij was in het verleden een pachthoeve van de witheren van Postel. Smaakvol zelf verbouwd, dient de schuur voor culinaire activiteiten. Het voorstal gedeelte is de herberg, waar passanten na een lange wandeling of fietstocht in de zomer zich op het terras en in de winter zich in de herberg voor de openhaard kunnen voegen. Bij een knapperend haardvuur en romantisch kaarslicht onttrek je je van het jachtige hedendaagse leven. Geniet van culinaire streekgerechten in de vorm van dagschotels, bereid met biologische en Kempische producten. 

 

Op de Buitenman geen labeltjes en keurmerkjes duurzaamheid. Alles komt uit eigen keuken en is dagvers, bio en van eigen boerderij of uit de Kempen!

Dit jaar organiseren we voor de 4e keer ons offroad Adventure "Bourgondisch Brabant" bij Herberg de Buitenman. En ook nu stellen we in overleg met de keuken van Herberg de Buitenman weer een overheerlijk drie gangen keuze menu voor je samen! 

 

Wil jij ook bourgondisch genieten na een dag buiten offroad rijden door Brabant? Kijk dan op onze special pagina waar je alle (praktische)informatie kunt vinden!

Reactie schrijven

Commentaren: 0