· 

NIEUW!! Roadbook Adventures


In 2018 zijn we gestart met het organiseren van volgritten. Gasten die al met ons mee zijn geweest weten hoe dit werkt! Als organisatie rijden we voorop en onze gasten volgen. Een leuke en ontspannen manier van greenlanen samen met een groep. Hulp nodig onderweg? Iedereen helpt elkaar en er ontstaat een leuke band tussen de deelnemers.

 

Volgritten hebben ook nadelen! Je gaat met een groep op pad en dat is niet voor iedereen bestemd. Daarnaast ben je gebonden aan hoe we als organisatie de dag indelen en waar we stoppen voor de koffie en de lunch.

Ga je op pad met een roadbook van Dutch Adventure Tours, dan ga je zelf navigeren als een echte rally navigator! Onze roadbooks zijn gemaakt met het zogenaamde bolletje-pijl systeem. Hoe dat werkt leggen we je hier uit!

 

Adventure Roadbooks geven je meer vrijheid! Dezelfde mooie routes om te greenlanen, maar je stopt zelf bijvoorbeeld op die ene mooie plek om foto's te maken. Of gewoon om samen een korte wandeling te maken!

 

Als organisatie zijn we altijd aanwezig. Op de vertrek- en eindlocatie, maar ook onderweg zijn we er voor je als dat nodig mocht zijn.

 

Ons eerste Roadbook Adventure staat al online en de eerste boekingen zijn al binnen! Medio 2022 volgen er nog meer Roadbook Adventures!

Reactie schrijven

Commentaren: 0

CONTACT

Postadres:

Dutch Adventure Tours

Dirk Hartogstraat 95

4812 GE Breda 

Raymond +31(0)6 31 77 91 40

Monique +31(0)6 11 24 11 27

KvK: 70562822

BTW: NL001673661B60

KLANTENSERVICE

REVIEWS

GARANTIEREGELING


Deel onze website met je  familie, vrienden, kennissen en andere avontuur liefhebbers::