· 

Weer terug naar het oude...

Het kan en mag allemaal weer! Dus we kunnen weer terug naar oude.....

 

Terug naar het oude? Precies, terug naar de periode voordat we allemaal te maken kregen met lock-downs en regels waar iedereen zich aan moest houden. In deze periode hebben we wel een aantal Adventure Tours georganiseerd, maar voor ons was het het toch net niet!

 

Samen een nieuw avontuur beleven waarbij we de dag opstarten met een kopje koffie of thee bij een horecagelegenheid. Na de uitleg en instructie nog even naar het toilet en hup in de auto en rijden.

 

Ook het drankje aan het einde van de dag hebben we gemist. Tuurlijk hebben we wel een drankje gedaan aan het eind van een tour. Alleen hebben we die keren dat we dat gedaan hebben wel geboft met het weer. Maar voor ons was dat het toch weer net niet! Niet het samen aan tafel zitten. Nog even nakletsen bij een frisdrank, biertje of een wijntje. Gewoon gezellig!!

 

Gelukkig kan het allemaal weer! Dus we hebben alle vertrek en eind locaties weer benaderd en gereserveerd. En wat leuk is het dan om te horen dat het weer leuk wordt gevonden dat we terug komen. Terecht leuk!

 

De website is weer helemaal bijgewerkt, dus wil je weten waar we een Adventure Tours starten en eindigen kijk dan gerust even rond op onze website!

 

Tot snel!!

 

 

CONTACT

Postadres:

Dutch Adventure Tours

Dirk Hartogstraat 95

4812 GE Breda 

Raymond +31(0)6 31 77 91 40

Monique +31(0)6 11 24 11 27

KvK: 70562822

BTW: NL001673661B60

KLANTENSERVICE

GARANTIEREGELING


Deel onze website met je  familie, vrienden, kennissen en andere avontuur liefhebbers::