4x4 day tours

Ontdek de mooiste wegen dichtbij huis! Onze 4x4 Day Tours brengen je door de mooiste gebieden in Nederland.

VELUWE WILD ADVENTURE

Verborgen achter de Veluwse bosranden ligt een wereld waar volop wild leeft. Wild op de Veluwe leeft in alle vrijheid in een gebied die door velen nog onontdekt is gebleven. 

 

De bossen in de omgeving is het leefgebied van verschillende wilde dieren. Zo wroeten de wilde zwijnen in de ochtend door de modder en kunnen de edelherten de weg passeren tijdens de Adventure Tour.

ROUTE


BOURGONDISCH BRABANT

Brabant is de leukste culinaire provincie van Nederland. De perfecte plek dus voor een culinaire tour door het mooie Brabantse landschap.

 

De basis voor deze dag is onze Adventure Tour "Brabant op en over de grens". 

 

We sluiten de dag af met een 3 gangen menu van het Seizoen!

ROUTE


VAN PEEL TOT PEEL

Vanuit het kerkdorp Roggel (Limburg), gelegen in Natuurgebied het Leudal , rijden we door de Peel. De Peel is een grotendeels afgegraven hoogveengebied op de grens van de provincies Noord-Brabant en Limburg. 

 

Vanaf de vroege middeleeuwen staken de bewoners van de omliggende gebieden voor eigen gebruik turf uit het veen. Turf blijft eeuwenlang dé grondstof in deze streek.

 

ROUTE


BRABANT OP EN OVER DE GRENS

Vanaf het vertrekpunt rijden we al vrij snel de grens over met België. Nadat we over een aantal Baantjes zijn gereden passeren we een klein plaatsje waar de landsgrenzen dwars door straten en gebouwen lopen. 

 

 

ROUTE


LANGS D'N BIESTSE OEVERS

We passeren leuke authentieke dorpjes en rijden langs het Wilhelminakanaal af. Het Wilhelminakanaal is een kanaal in de Nederlandse provincie Noord-Brabant.

ROUTE


NAR D'N PEEL

Ontdek samen met ons de Peel. De Groote Peel is een grotendeels afgegraven, door Staatsbosbeheer bestierd hoogveengebied op de grens van de Nederlandse provincies Limburg en Noord-Brabant.

 

Ontdek samen met ons Limburg puur natuur!

ROUTE 


SMOKKELTOUR

De grazende Schotse Hooglanders die zomaar eens vlakbij kunnen lopen en prachtige vennen tot uitdagende zandpaden die bij slecht weer maar zo eens voor wat extra werk kunnen zorgen.

 

Een tour dus met voldoende beleving voor iedereen!

ROUTE


contact

Postadres:

Dutch Adventure Tours

Dirk Hartogstraat 95

4812 GE Breda 

Raymond +31(0)6 31 77 91 40

Monique +31(0)6 11 24 11 27

KvK: 70562822

BTW: NL001673661B60


Online boeken
Online boeken
Beveiligde website
Beveiligde website
Verschillende betaalmogelijkheden
Verschillende betaalmogelijkheden

Deel onze website met je  familie, vrienden, kennissen en andere 4x4 liefhebbers::