BETALINGSVORMEN

Je boekt bij ons online een arrangement. Logisch dat je dan ook voor een betalingsvorm kunt kiezen die bij jou past. Uit welke betalingsvormen je kunt kiezen bij Dutch Adventure Tours lees je hier!

Kies je voor iDeal dan rond je eerst je bestelling af in onze webwinkel. Daarna wordt je doorverwezen naar je eigen bank om de betaling van het gehele factuur bedrag te voldoen. 

 

Op het moment dat wij je betaling hebben ontvangen is je bestelling definitief. Voor de volledigheid ontvang je van ons binnen 24 uur een digitale factuur op het door jouw bij de bestelling opgegeven email adres.

 

Maak je gebruik van internetbankieren via ING, ABN AMRO, Rabobank, SNS Bank, SNS Regiobank, ASN Bank, Friesland Bank of Fortis Bank? Dan is iDeal de gemakkelijkste en snelste manier.

Bancontact is de meest gebruikte betalingsvorm in België. Als je voor deze betalingsvorm kiest dan rond je eerst je bestelling af in onze webwinkel. Daarna wordt je doorverwezen naar je eigen bank om de betaling van het gehele factuur bedrag te voldoen. 

 

Op het moment dat wij je betaling hebben ontvangen is je bestelling definitief. Voor de volledigheid ontvang je van ons binnen 24 uur een digitale factuur op het door jouw bij de bestelling opgegeven email adres.

Kies je voor de betaalmethode rekening dan ontvang je van ons binnen 24 uur een digitale factuur op het bij de bestelling opgegeven email adres.

 

Deze factuur betreft een aanbetaling van 50% van het totale factuur bedrag. Door middel van de toegevoegde betaallink heeft u de mogelijkheid de factuur te betalen via iDEAL, Bancontact of gewoon middels een overschrijving via je eigen bank.

 

Voor de resterende 50% ontvang je uiterlijk 4 weken voor vertrek een digitale factuur op het bij de bestelling opgegeven email adres. Indien de overeenkomst ( boeking via onze website) binnen 4 weken voor de dag van vertrek tot stand komt dient het gehele factuurbedrag terstond te worden voldaan.


contact

Postadres:

Dutch Adventure Tours

Dirk Hartogstraat 95

4812 GE Breda 

Raymond +31(0)6 31 77 91 40

Monique +31(0)6 11 24 11 27

KvK: 70562822

BTW: NL001673661B60


Online boeken
Online boeken
Beveiligde website
Beveiligde website
Verschillende betaalmogelijkheden
Verschillende betaalmogelijkheden

Deel onze website met je  familie, vrienden, kennissen en andere 4x4 liefhebbers::