drie landen dichtbij huis

Op dit moment leven we met z’n allen in een onzekere tijd. Een tijd waarin COVID-19 weer opnieuw de kop opsteekt, en een tijd ook waarin ook de regels weer aangescherpt worden.

Onze Daktentkaravaan gaat door drie landen (België, Luxemburg en Nederland), dit betekend dus ook dat we te maken hebben met de geldende regels in deze drie landen. We zien op dit moment dat metname in Belgie en Luxemburg de regels aangescherpt zijn. Groepsvorming is in Luxemburg niet gewenst en ook het reizen door deze landen wordt sterk afgeraden.

Ondanks dat de Daktentkaravaan pas in september gepland staat, hebben wij besloten om de Daktentkaravaan dit jaar niet door te laten gaan. 

Op dit moment is het gewoon allemaal erg onzeker. We willen ook niet tot het laatste moment wachten met annuleren, omdat er ook deelnemers van ver moeten reizen.

Wij vinden het oprecht vervelend om deze keuze te moeten maken. Maar laten we er alsjeblieft met z’n allen voor zorgen dat we gezond blijven en COVID-19 snel onder controle krijgen.

Maar er is ook goed nieuws! In 2021 is er gewoon weer een Daktentkaravaan! Op dit moment zijn wij druk bezig met de planning voor 2021 en hebben we nog geen concrete datum. Deze zal in de loop van dit jaar vastgelegd worden en daarna uiteraard met je worden gedeeld.

 

 

Schrijf je hieronder in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws over de Daktentkaravaan 2021.

* indicates required

CONTACT

Postadres:

Dutch Adventure Tours

Dirk Hartogstraat 95

4812 GE Breda 

Raymond +31(0)6 31 77 91 40

Monique +31(0)6 11 24 11 27

KvK: 70562822

BTW: NL001673661B60


Online boeken
Online boeken
Beveiligde website
Beveiligde website
Verschillende betaalmogelijkheden
Verschillende betaalmogelijkheden

Deel onze website met je  familie, vrienden, kennissen en andere 4x4 liefhebbers::