DAKTENTKARAVAAN

DEFINITIE VAN EEN KARAVAAN

Een karavaan is een groep (handels)reizigers die achter elkaar aan reizen om zo van de ene plaats naar de andere te komen. 

Het vervoer kan per dier (kameel, paard, olifant) of per voertuig gaan. Een karavaan wordt vaak gebruikt als middel om handel te drijven tussen twee ver uiteen liggende gebieden.

 

Door in een grote groep te reizen, is elk individu beter beschermd tegen overvallen en natuurrampen. Karavanen bestaan vaak uit grote gezelschappen en kunnen uit meer dan 1000 kamelen bestaan.

Karavanen maken vaak gebruik van dezelfde routes, de zogenaamde karavaanroutes. Dergelijke routes bevinden zich voornamelijk in het Arabisch Schiereiland, Zuidwest-Azië en Noord-Afrika.

KORTE INDRODUCTIE

De Daktenkaravaan is  een samenwerking tussen Dutch Adventure Tours, Femkes Rooftop Tents en Autodaktenten.be. Drie gepassioneerde bedrijven met ieder hun eigen expertise. Onze routes kruisen elkaar met enige regelmaat en samen hebben we hetzelfde doel voor ogen. Namelijk iedereen het dak op krijgen van de auto, naar buiten en samen het avontuur tegemoet gaan.

 

Gezamenlijk hebben Monique, Felicia, Femke, Tim, Mark en Raymond de krachten gebundeld. En daaruit is een een ware Daktentkaravaan ontstaan.

 

Onze definitie van de Daktentkaravaan is:

 

"Samen een mooie route afleggen, met eigen auto en een daktent. Soms wat langer en dan weer wat korter. Maar elkaar telkens weer ergens treffend om ervaringen uit te wisselen. Ervaringen opgedaan onderweg, maar ook de ervaring van het zelf reizen met een daktent". 

 

 

DE DAKTENTKARAVAAN

Natuurlijk heb je al een daktent vol met kampeerervaringen, maar wat is er nu leuker om samen een ware daktentkaravaan te vormen. Een leuke tour rijden van A naar B en elkaar 's avonds weer treffen op een andere locatie. Vol van de ervaringen die je die dag hebt opgedaan deel je jouw verhaal tijdens het avond eten.

 

Naar ons idee kan dat alleen door samen een zelfde route te rijden. Lekker in je eigen tempo over mooie smalle wegen met hier en daar een bezienswaardigheid. Onderweg een kopje koffie, wat te eten en weer verder.  

 

In de vroege ochtend voordat de karavaan na het ontbijt weer verder trekt pakken we onze spullen weer in. De daktent dicht en hop weer op pad naar de volgende locatie. Weer een nieuw avontuur tegemoet!

"met de daktentkaravaan beleef je het gebruik van je daktent waarvoor deze bedoeld is"

CONTACT

Bezoekadres:

Dutch Adventure Tours

de Zwingel 7H

 4926 DC Lage Zwaluwe

Postadres:

Dutch Adventure Tours

Dirk Hartogstraat 95

4812 GE Breda 

Raymond +31(0)6 31 77 91 40

Monique +31(0)6 11 24 11 27

KvK: 70562822

BTW: NL001673661B60


Online boeken
Online boeken
Beveiligde website
Beveiligde website
Verschillende betaalmogelijkheden
Verschillende betaalmogelijkheden

Deel onze website met je  familie, vrienden, kennissen en andere 4x4 liefhebbers::