Veelgestelde vragen (F.A.Q)

We proberen op onze website alles zoveel mogelijk duidelijk te maken voor onze bezoekers. Natuurlijk kan het zo zijn dat er nog vragen zijn waarop je het antwoordt niet direct kunt vinden. Hiervoor hebben wij deze FAQ (Frequently Asked Questions) pagina gemaakt.

1. Jullie organiseren 4x4 Adventure Tours en Adventure Tours. Wat is het verschil?

Onze 4x4 Adventure Tours zijn alleen geschikt voor vierwielaangedreven auto's. De route van deze tours gaat deels over onverharde wegen welke afhankelijk van het seizoen behoorlijk uitdagend kunnen zijn.

 

De Adventure Tours die wij organiseren zijn geschikt voor iedere personenauto! De route van deze tours bestaat voornamelijk uit geasfalteerde wegen. Uiteraard zijn vierwielaangedreven auto's ook welkom tijdens onze Adventure Tours!

2.  Wat betekenen de verschillende icoontjes op jullie website?

VOLGRIT
VOLGRIT

Bij onze volgritten rijden we als organisatie voorop, onze gasten volgen in hun eigen auto! De route staat op onze navigatiesystemen in de auto. Als groep blijven we de gehele dag bij elkaar, helpen elkaar waar nodig en stoppen voor koffie en een lunch op de locaties die wij vooraf hebben bedacht.

 

GPS TOUR
GPS TOUR

Je ontvangt van ons een GPS Route voor je navigatiesysteem (TomTom of Garmin). Daarna ga je zelf op pad en bepaald dus grotendeels ook zelf de indeling van de dag. Als organisatie zijn we aanwezig op de begin- en eindlocatie en assisteren waar nodig onderweg bij pech gevallen of andere calamiteiten. Heb je geen navigatiesysteem dan kun je die bij ons huren! Uiteraard zorgen wij ervoor dat de route op het gehuurde toestel aanwezig is! 

3. Ik wil graag mee met een (4x4) Adventure Tour. Hoe weet ik of ik of er nog plaats?

Onze website is gekoppeld aan een systeem welke real-time de beschikbare plaatsen weergeeft. Als een Adventure Tours is volgeboekt dan wordt dat  direct op de website weergegeven. Onze agenda geeft in één oogopslag weer welke mogelijkheden er nog zijn:

TICKETS
TICKETS

 

Er zijn nog tickets beschikbaar, klik op de button om direct tickets voor jou te bestellen!

WACHTLIJST
WACHTLIJST

 

Helaas alle beschikbare tickets zijn verkocht! Je kun je aanmelden voor de wachtlijst. Nadat je de gevraagde gegevens hebt ingevuld krijg je automatisch bericht als er een ticket vrij is gekomen. Komen er geen tickets vrij dan ontvangen je van ons geen bericht!

3.  Zijn de Adventure Tours ook geschikt voor gezinnen met jonge kinderen?

Jazeker, al onze Adventure Tours zijn geschikt voor gezinnen met jonge kinderen. Indien gewenst kunnen wij vooraf aangeven of er zich al gezinnen hebben aangemeld. Uiteraard geven wij in verband met de wet op de privacy geen gedetailleerde informatie.

3. Hoe zit het met honden, zijn deze welkom?

Honden zijn welkom tijdens onze Adventure Tours. In sommige gevallen kan het zijn dat hier extra kosten voor in rekening worden gebracht. Dit wordt apart vermeld op de speciale pagina van de tours van uw keuze.

4. Wat is het minimaal aantal voertuigen om een (4x4) Adventure Tour door te laten gaan?

Er geldt eigenlijk geen minimum. Op het moment dat er slechts één voertuig met bestuurder heeft geboekt dan nemen we contact op met hem of haar. In overleg stemmen we dan af of we gaan rijden.

6. Hoe ontvang ik alle informatie over de (4x4) Adventure Tour waar ik aan deelneem?

Ga je mee met één van onze Day Tours dan ontvang je in de week voor vertrek een overzicht met praktische informatie in je mailbox. Heb je een meerdaags arrangement geboekt dan ontvang je de benodigde reisinformatie uiterlijk vier weken voor vertrek. Zo heb je nog voldoende tijd om de reis voor te bereiden.

8. Hoe worden de GPS routes voor de Adventure Tours aangeleverd?

Je krijgt de GPS-routes aangeleverd als GPX bestand. Deze bestanden zijn geschikt voor alle gangbare GPS apparaten, zoals de Garmin of TomTom. Het herberekenen voor de juiste kaartversie dien je zelf te doen. Mocht je hulp nodig hebben bij het juist installeren van het GPX bestand dan kunnen we je hier altijd bij helpen.

Staat jouw vraag er niet tussen neem dan even contact met ons op!

CONTACT

Bezoekadres:

Dutch Adventure Tours

de Zwingel 7H

 4926 DC Lage Zwaluwe

Postadres:

Dutch Adventure Tours

Dirk Hartogstraat 95

4812 GE Breda 

Raymond +31(0)6 31 77 91 40

Monique +31(0)6 11 24 11 27

KvK: 70562822

BTW: NL001673661B60


Online boeken
Online boeken
Beveiligde website
Beveiligde website
Verschillende betaalmogelijkheden
Verschillende betaalmogelijkheden

Deel onze website met je  familie, vrienden, kennissen en andere 4x4 liefhebbers::