Veelgestelde vragen (F.A.Q)

We proberen op onze website alles zoveel mogelijk duidelijk te maken voor onze bezoekers. Natuurlijk kan het zo zijn dat er nog vragen zijn waarop je het antwoordt niet direct kunt vinden. Hiervoor hebben wij deze FAQ (Frequently Asked Questions) pagina gemaakt.

1. Ik zie bij de Adventure Tours een gekleurd bolletje staan, groen en blauw. Wat betekenen deze kleuren?

Omdat wij alle Adventure Tours zelf hebben uitgezet en regelmatig controleren kunnen we goed inschatten welke ervaring er gewenst is van de bestuurder van het deelnemende voertuig. Ook kunnen wij grofweg inschatten of er mogelijk aanpassingen aan het voertuig noodzakelijk zijn zoals bijvoorbeeld AT (All Terrain) banden.

Adventure tours die voor 100% worden gereden over verharde weg. Je gaat zelfstandig op pad om onze autoroute te rijden. Dit doe je met behulp van de GPX file die je van ons ontvangt en geschikt is voor alle gangbare GPS apparaten. Wij zijn zelf altijd op de locatie aanwezig.

Adventure tours die deels over verharde maar ook onverharde wegen worden gereden. Afhankelijk van de omstandigheden kunnen aanpassingen aan het voertuig noodzakelijk zijn. Door het rijden over (onverharde) bospaden bestaat de mogelijkheid dat er krassen op uw voertuig kunnen komen. Deze Adventure Tours zijn alleen geschikt voor vierwielaangedreven auto's.


2.  Zijn de Adventure Tours ook geschikt voor gezinnen met jonge kinderen?

Jazeker, al onze Adventure Tours zijn geschikt voor gezinnen met jonge kinderen. Indien gewenst kunnen wij vooraf aangeven of er zich al gezinnen hebben aangemeld. Uiteraard geven wij in verband met de wet op de privacy geen gedetailleerde informatie.

3. Hoe zit het met honden, zijn deze welkom?

Honden zijn welkom tijdens onze Adventure Tours. In sommige gevallen kan het zijn dat hier extra kosten voor in rekening worden gebracht. Dit wordt apart vermeld op de speciale pagina van de tours van uw keuze.

4. Wat is het minimaal aantal voertuigen om de 4x4 Adventure Tour door te laten gaan?

Er geldt eigenlijk geen minimum. Op het moment dat er slechts één voertuig met bestuurder heeft geboekt dan nemen we contact op met hem of haar. In overleg stemmen we dan af of we gaan rijden.

5. Ben ik verplicht om tijdens een 4x4 Adventure Tour bij de groep te blijven?

Jazeker! Je krijgt bij ons geen Roadbooks (mits anders aangegeven) omdat wij volgens het zogenaamde "volg principe"  rijden. Als organisator rijden wij voorop en onze gasten volgen.

6. Hoe ontvang ik alle informatie over de Adventure Tour waar ik aan deelneem?

Ga je mee met één van onze Day Tours dan ontvang je in de week voor vertrek een overzicht met praktische informatie in je mailbox. Heb je een meerdaags arrangement geboekt dan ontvang je de benodigde reisinformatie uiterlijk vier weken voor vertrek. Zo heb je nog voldoende tijd om de reis voor te bereiden.

7. Ik wil graag mee met een Adventure Tour. Hoe weet ik of ik nog mee kan?

Onze website is gekoppeld aan een systeem welke real-time de beschikbare plaatsen weergeeft. Als een Adventure Tours is volgeboekt dan wordt dat direct op de website weergegeven.

8. Hoe worden de GPS routes voor de Adventure Tours aangeleverd?

Je krijgt de GPS-routes aangeleverd als GPX bestand. Deze bestanden zijn geschikt voor alle gangbare GPS apparaten, zoals de Garmin of TomTom. Het herberekenen voor de juiste kaartversie dien je zelf te doen. Mocht je hulp nodig hebben bij het juist installeren van het GPX bestand dan kunnen we je hier altijd bij helpen.

Staat jouw vraag er niet tussen neem dan even contact met ons op!

CONTACT

Bezoekadres:

Dutch Adventure Tours

de Zwingel 7H

 4926 DC Lage Zwaluwe

Postadres:

Dutch Adventure Tours

Dirk Hartogstraat 95

4812 GE Breda 

Raymond +31(0)6 31 77 91 40

Monique +31(0)6 11 24 11 27

KvK: 70562822

BTW: NL001673661B60


Online boeken
Online boeken
Beveiligde website
Beveiligde website
Verschillende betaalmogelijkheden
Verschillende betaalmogelijkheden

Deel onze website met je  familie, vrienden, kennissen en andere 4x4 liefhebbers::