Enkele jaren geleden werden wij gegrepen door het 4x4 "virus". We hadden het idee om eens een 4x4 te huren voor een weekendje weg naar de Duitse Eifel. Gewoon eens de ervaring op doen van het rijden in een 4x4. Het werd een Land Rover Discovery. Wat een ervaring, hoog boven iedere andere auto uitkomen, alles kunnen overzien en super comfortabel. Nou ja op de kachel na dan, want we huurde de auto in de winter en er moest wel een dekentje aan te pas komen om het een beetje warm te krijgen. Maar dat heeft ook wel weer z'n charme.

Dutch Adventure Tours is er voor iedereen!De jaren daarna hebben wij nog heel veel andere auto's gereden, totdat in april 2017 onze Mazda 6 ons in de steek liet. En gaat het zoals het gaat en komt er een Land Rover Freelander TD4 op je pad. Proefrit gemaakt en ja hoor verkocht. De Freelander is kleiner dan de Discovery, maar daarentegen wel veel comfortabeler. En niet geheel onbelangrijk, iets goedkoper in onderhoud.

 

Vanaf dat moment is ons leven ook wel enigszins veranderd. Rijden in een Land Rover maakt iets in je los, het "virus" brengt je dichter bij de natuur. Met een vierwiel aangedreven auto kom je op plekken waar je anders niet kunt komen. Maar we gingen ook anders leven. Niet meer op zondag lunchen bij een leuk restaurant, maar koffie en broodjes mee en lunchen middenin de natuur. 

De Land Rover past eigenlijk perfect in ons leven. Onze liefde voor de natuur, kamperen met de tent en genieten bij een kampvuur sluiten daar perfect bij aan. 

 

Dat wat wij zo mooi vinden, en waar wij energie van krijgen, willen we met Dutch Adventure Tours met jullie delen. We willen je meenemen de natuur in, we laten je de mooiste plekjes zien die wij al ontdekt hebben. 

CONTACT

Postadres:

Dutch Adventure Tours

Dirk Hartogstraat 95

4812 GE Breda 

Raymond +31(0)6 31 77 91 40

Monique +31(0)6 11 24 11 27

KvK: 70562822

BTW: NL001673661B60

KLANTENSERVICE

GARANTIEREGELING


Deel onze website met je  familie, vrienden, kennissen en andere avontuur liefhebbers::